Zwart wit laserprinters a4

HomeZwart Wit LaserprintersZwart wit laserprinters a4

EEN A4 ZWART WIT LASERPRINTER

Heeft u een A4 zwart wit HP laserprinter nodig? Refurbished Printer is waar u moet zijn voor kwaliteit tegen een aangename prijs. Als specialist op het vlak van refurbished HP laserprinters bieden wij zorgvuldig onderhouden en gereinigde modellen van leasemaatschappijen, die waar nodig ook voorzien zijn van nieuwe onderdelen. U kunt zo nog jaren genieten van uw printer!

KOOP ONLINE EEN A4 ZWART WIT LASERPRINTER

Kiezen voor een A4 zwart wit laserprinter is slim als u wilt besparen op toners en cartridges, zeker als kleuren overbodig zijn. Daarbij bespaart u ook nog geld door te kiezen voor een model van Refurbished Printer, aangezien een refurbished HP printer wel 90 % minder kost dan een nieuwe. Daarnaast zijn ook alle andere modellen verkrijgbaar tegen een voordelige prijs!

BESTEL EEN ZWART WIT PRINTER A4 ONLINE

Bij Refurbished Printer bestelt u eenvoudig een refurbished HP printer, waardoor u geniet van een uitstekende kwaliteit, prijs én garantie. Uw nieuwe printer komt inclusief BTW en u kunt deze ook professioneel laten installeren. Als u zelf nog een printer heeft staan dan kunt u deze inwisselen tegen een goede prijs. Is die echter niet langer functioneel of rendabel, dan kunnen wij die ook gratis meenemen waarna hij op milieuvriendelijke wijze gerecycleerd wordt. Verlaag uw printtkosten en bestel online een zwart wit printer A4!

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432