Zwart wit printers a3 all in one

HomeZwart Wit LaserprintersZwart wit printers a3 all in one

EEN A3 ALL-IN-ONE PRINTER

De all-in-one zwart-wit laserprinters van Refurbished Printer kunnen alles: van printen tot scannen en kopiëren - en dat maakt het dan ook een must-have apparaat voor elk bedrijf of particulier die nood heeft aan een multifunctioneel apparaat. Dankzij een A3 all-in-one printer bespaart u op die manier niet alleen heel wat geld, maar ook nog eens ruimte. Daarbij komt ook nog eens dat u minder betaalt voor een HP printer van Refurbished Printer, aangezien het om refurbished modellen gaat die vooral van leasemaatschappijen afkomstig zijn. Het regelmatige onderhoud en reinigen van deze printers garandeert dat u van een uitstekende kwaliteit kunt genieten, tegen een méér dan voordelig prijs. Waar nodig worden de A3 zwart wit printers zelfs voorzien van nieuwe onderdelen, zodat u een duurzame investering doet. Kortom, Refurbished Printer is waar u moet zijn voor een refurbsihed HP printer die aan alle verwachtingen voldoet!

vanaf €395,00

Zwart wit printers a3 all in one

35 ppm / kopieren + scannen (kleuren) / netwerk geschikt / duplex unit / 1200 x 1200 dpi / tot 15.000 pag. p.mnd aanbevolen /

vanaf €599,00

Zwart wit printers a3 all in one

Maximale resolutie 1200 x 1200 DPI / Aanbevolen gebruiksindicatie 5000 - 20000 pagina's per maand / Duplex functies Printen, Scannen / 41 ppm

EEN GOEDKOPE HP A3 ALL-IN-ONE PRINTER BIJ REFURBISHED PRINTER

Inderdaad: als u voor een HP A3 all-in-one printer kiest bij uw speciaalzaak, dan kunt u tot wel 90% besparen in vergelijking met een nieuw model! Dat is heel wat geld - maar daarbovenop komt ook nog eens het feit dat u minder moet uitgeven aangezien u maar één cartridge nodig hebt voor zwarte inkt. De ideale printer dus als u enkel documenten in het zwart-wit moet kunnen printen, dus zonder kleuren. Bij een dergelijk toestel kunt u niet enkel printen, maar ook nog eens scannen en kopiëren - wat vooral op het werk erg handig is. Op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding bij aankoop van een HP printer? Dan is Refurbished Printer precies de speciaalzaak waar u moet zijn!

KOOP EEN A3 ALL-IN-ONE LASERPRINTER BIJ HP, HELEMAAL ONLINE!

Een printer in de winkel kopen, het is al lang niet meer de gemakkelijkste oplossing! Bij Refurbished Printer kunt u uw HP printer snel online bestellen, zodat u uzelf de moeite bespaart om naar een winkel te gaan. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, kunt u uw printer komen afhalen in het magazijn of deze laten leveren bij thuis of op het werk. Wilt u uw nieuwe HP printer laten installeren? Dan kan Refurbished Printer dat ook voor u regelen op professionele wijze. Als u ten slotte van uw oude printer af wil geraken, dan kan Refurbished Printer deze helemaal gratis voor u meenemen, waarna hij op duurzame wijze wordt gerecycleerd. Samenwerken aan een duurzame toekomst en milieu, dat kan dus zeker als u kiest voor HP Printer. Werkt uw oude printer echter nog, dan kunt u er zelfs een marktconforme prijs voor krijgen. Ontdek het uitgebreide aanbod aan HP A3 all-in-one laserprinters van Refurbished Printer en bestel meteen uw favoriete model!

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432