Zwart Wit Laserprinters

HomeZwart Wit Laserprinters

Een zwart wit printer van kwaliteit

Een zwart wit printer is dé oplossing als u kleurloze bestanden wilt printen, bijvoorbeeld rapporten die enkel tekst of cijfers bevatten. Kiezen voor een zwart wit printer is in dat geval slim, aangezien u dan slechts één toner of cartridge nodig heeft!

De perfecte laser printer zwart wit

Zoekt u een HP printer voor zwart-wit documenten, dan kan Refurbished Printer u zeker helpen als aanbieder van refurbished printers. Elke laser printer zwart wit is gecontroleerd én goedgekeurd door uw specialist, waardoor u altijd zeker bent van kwaliteit:

  • Zwart wit A4 printers: deze printers zijn ervoor gemaakt om perfect op A4 af te drukken. Drukt u voornamelijk bestanden af op A4 formaat en heeft u zelden of nooit een ander formaat nodig, dan kunt u het beste kiezen voor deze zwart wit printer.
  • Zwart wit A4 all-in-one printers: deze printers zijn er niet alleen om in zwart wit af te drukken, maar kunnen ook kopiëren en scannen. Ideaal voor op kantoor!
  • Zwart wit A3 all-in-one printers: deze printers kunnen printen tot A3 formaat, dus ook op A4 formaat en kunnen daarnaast ook kopiëren en scannen.

Een HP zwart wit printer kopen

Wilt u een zwart wit HP printer kopen? Dan is Refurbished Printer waar u moet zijn. Elk model is refurbished, waardoor u geniet van kwaliteit tegen een lagere prijs. Dankzij een goed onderhoud en een grondige controle kunt u rekenen op een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij kunt u ook gebruik maken van de bezorg- en/of installatieservice of uw oude printer inwisselen tegen een degelijke prijs. Geniet ten slotte van uitstekende prijzen bij aankoop van uw nieuwe printer!

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432