Fusers

Wat zijn fusers

Moet u de fuser van uw HP printer vervangen? Refurbished Printer kan u daarbij helpen. Onze webshop omvat alles wat u nodig heeft op het vlak van accessoires en onderdelen voor uw printer!

WAT IS EEN FUSER?

Een fuser is een onderdeel van de printer dat uit drukrollen bestaat. Deze drukken het tonerpoeder op het papier met behulp van verwarming en statische elektriciteit, teneinde de gewenste afbeeldingen en tekst te vormen. Daarna gaat het papier door de fuser, waardoor het poeder in de papiervezels smelt. Bij het merendeel van de professionele printers gaat een fuser tot wel 150.000 afdrukken mee!

DE FUSER VERVANGEN VAN UW PRINTER

Als de fuser van een goedkope laserprinter niet meer werkt, dan is het ingewikkeld en duur om die te vervangen. U kunt dan beter een professionele HP refurbished kleur- of zwart/wit laserprinter aankopen!

ONLINE EEN FUSER BESTELLEN BIJ REFURBISHED PRINTER

Als u een papiersoort gebruikt die niet door uw printer wordt ondersteund, dan kan de fuser beschadigd raken. Bij Refurbished Printer kunt u kwalitatieve OEM fusers krijgen en daarbij kan uw specialist deze vervangen. Als u niet meteen de juiste fuser vindt voor uw situatie, contacteer ons via info@refurbishedprinter.be, of op 088-0016432. Ons aanbod verandert elke dag, dus wij kunnen u veel sneller helpen via e-mail of telefoon!

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432