Kleurenprinters a4

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters a4

Een A4 kleurenprinter

Een A4 HP laserprinter van Refurbished Printer is perfect voor op kantoor als u documenten met kleur wilt afdrukken. Vooral bij professionele documenten is het belangrijk dat kleuren zo helder mogelijk zijn en daarbij snel drogen. Dankzij een A4 laserprinter kan dat! Niet alleen bent u zeker van een uitstekende kwaliteit, ook geniet u van een aangename prijs. En dat maakt de aankoop van een nieuwe printer natuurlijk nog méér de moeite waard!

vanaf €149,00

color laserjet M451

Printsnelheid van 20 p.p.m. / Deel de printer met het netwerk via je router / Dubbelzijdig printen

vanaf €149,00

Color laserjet CP2025

20 ppm / 600 x 600 dpi / tot 2.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit (type dn)

vanaf €249,00

Color laserjet M454

600x600 dpi / tot 4.000 pag. p.mnd aanbevolen / duplex unit / Wifi (optioneel) / Duplex

vanaf €299,00

COLOR LASERJET enterprise CP4525

40 ppm / 1200 x 1200 dpi / tot 10.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit / laagste kosten per afdruk

vanaf €299,00

color laserjet M551

Printsnelheid van 32 p.p.m. / Deel de printer met het netwerk via je router / Dubbelzijdig printen

vanaf €449,00

color laserjet M651

Printsnelheid van 45 p.p.m. / Deel de printer met het netwerk via je router / Dubbelzijdig printen

Print prachtig met een A4 kleuren printer

Bij aankoop van een HP printer wilt u vanzelfsprekend genieten van kwaliteit en duurzaamheid. Langs de andere kant bent natuurlijk u ook op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding, zoals dat bij elke investering voor thuis of op kantoor het geval is. Die verhouding vindt u zonder enige twijfel bij Refurbished Printer. Alle A4 kleuren printers zijn niet alleen refurbished, ze worden ook regelmatig goed onderhouden en de meeste modellen zijn daarbij afkomstig van betrouwbare leasemaatschappijen. Daarbovenop worden ze streng gecontroleerd voor verkoop en voorzien van eventuele nieuwe onderdelen, waardoor ze nog jarenlang meegaan en A4 documenten met kleur prachtig kunnen printen. Ten slotte betaalt u tot wel 50% minder in vergelijking met een nieuwe model, terwijl u er toch evenveel aan heeft qua kwaliteit. Van de beste prijs-kwaliteitsverhouding gesproken: Refurbished Printer kan u die dus zeker en vast bieden!

Een A4 kleuren laserprinter kopen bij Refurbished Printer

Vertrouw op een HP A4 kleuren laserprinter bij Refurbished Printer en bespaar, zonder daarvoor aan kwaliteit in te boeten. U kunt uw nieuwe printer online bestellen, laten bezorgen en zelfs professioneel laten installeren zodat u er meteen gebruik van kunt maken - of u komt die natuurlijk ook gewoon zelf komen halen in het magazijn. Daarbij krijgt u altijd garantie op uw nieuwe printer en kunt u uw oude printer inruilen voor een interessant prijsje. Is hij echter niet meer functioneel? Dan kan Refurbished Printer die ook voor u laten recycleren. Op die manier doen we samen ook het milieu een groot plezier. Bestel dus snel uw nieuwe A4 kleurenprinter en geniet van documenten met prachtige kleuren!

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432