Kleurenprinters A3

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters A3

Een A4 laserprinter kleur

In veel gevallen zijn heldere kleuren bij het printen documenten van essentieel belang, bijvoorbeeld op kantoor. Wilt u dat ook kunnen doen? Dan is een goede HP laserprinter essentieel, en die kunt u vinden bij Refurbished Printer. Hier ontdekt u het brede gamma aan kwalitatieve printers voor een voordelige prijs - van 50 tot wel 90% goedkoper dan de oorspronkelijke prijs! Het gaat om refurbished printers die afkomstig zijn van leasemaatschappijen, waardoor u altijd zeker kunt zijn van een goede duurzaamheid en kwaliteit. Daarbij worden alle printers waar nodig hersteld en gecontroleerd, en onderdelen die niet meer werken worden zelfs vervangen. Op die manier gaan ze lang mee én betaalt u er helemaal niet veel voor. Voor een goede prijs-kwaliteitsverhoudng bij aankoop van een HP printer kunt u bij Refurbished Printer terecht!

vanaf €349,00

Color Laserjet 5550

22 ppm / 600 x 600 dpi / tot 10.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit (type dn / dtn) / extra lade mogelijk

vanaf €499,00

Color Laserjet CP5225

20 ppm / 600 x 600 dpi / tot 5.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit (type dn) / extra lade mogelijk

vanaf €599,00

Color Laserjet Enterprise CP5525 / M750

30 ppm / 600 x 600 dpi / tot 10.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit / extra lade inbegrepen

vanaf €599,00

color laserjet 6015

40 ppm / 600 x 1200 dpi / tot 17.000 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / duplex unit / extra lade mogelijk

vanaf €999,00

Color Laserjet M855

46 ppm / 1200 x 1200 dpi / tot 17.500 pag. p.mnd aanbevolen / netwerk geschikt / extra lade mogelijk

Vertrouw op een hp A3 kleuren laserprinter

Is het binnen uw bedrijf van belang dat er met kleur kan worden geprint, bijvoorbeeld als het gaat om een creatief project? Dan kan dat nogal duur uitkomen, vooral als u het hele werk laat uitbesteden aan een specialist. Beschikt u over een eigen HP A3 kleuren laserprinter, dan geniet u echter van kwalitatieve en heldere kleuren bij geprinte documenten op kantoor. Met een dergelijk model kunt u zowel A3 als A4 printen en er zijn verschillende printers verkrijgbaar waarmee u zowel kleur als zwart-wit kunt printen. Daarbij bespaart u tot wel 50 of zelfs 90% op uw nieuw aangekochte refurbished printer, of u nu kiest voor een gewone laserprinter of een all-in-one apparaat. Voeg daaraan toe dat u altijd kunt rekenen op een garantie en het plaatje is helemaal compleet. Als u regelmatig scant, dan is een tweedehands all-in-one HP A3 kleurenprinter de beste oplossing. Moet u enkel kunnen printen, dan kiest u beter voor een van de A3 kleuren laserprinters.

Een HP A3 laserprinter kopen bij Refurbished Printer

Bent u al overtuigd van wat Refurbished Printer u kan bieden? Bestel dan snel een refurbished HP laserprinter! Uw A3 laserprinter kunt u eenvoudig online kopen, dus u hoeft er zelfs niet meer voor naar de winkel. Daarbij kunt u zelf kiezen of u uw printer komt afhalen in het magazijn of deze laat leveren en installeren bij u thuis, voor een klein extra prijsje. Heeft u daarnaast nog een oude printer waar u zo snel mogelijk van af wilt? Dan heeft u geluk: Refurbished Printer kan deze helemaal gratis meenemen en op duurzame wijze laten recycleren. Duurzaamheid is vandaag de dag erg belangrijk en Refurbished Printer werkt dan ook graag mee aan het behoud van het milieu. Werkt de printer echter nog, dan kunt u er zelfs nog een marktconforme prijs voor krijgen.

Bestel snel uw nieuwe HP A3 laserprinter!

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432