Kleurenprinters A3

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters A3

Een A3 laserprinter kleur

In veel gevallen zijn heldere kleuren bij het printen documenten van essentieel belang, bijvoorbeeld op kantoor. Wilt u dat ook kunnen doen? Dan is een goede HP laserprinter essentieel, en die kunt u vinden bij Refurbished Printer. Hier ontdekt u het brede gamma aan kwalitatieve printers voor een voordelige prijs - van 50 tot wel 90% goedkoper dan de oorspronkelijke prijs! Het gaat om refurbished printers die afkomstig zijn van leasemaatschappijen, waardoor u altijd zeker kunt zijn van een goede duurzaamheid en kwaliteit. Daarbij worden alle printers waar nodig hersteld en gecontroleerd, en onderdelen die niet meer werken worden zelfs vervangen. Op die manier gaan ze lang mee én betaalt u er helemaal niet veel voor. Voor een goede prijs-kwaliteitsverhoudng bij aankoop van een HP printer kunt u bij Refurbished Printer terecht!

Vertrouw op een hp A3 kleuren laserprinter

Is het binnen uw bedrijf van belang dat er met kleur kan worden geprint, bijvoorbeeld als het gaat om een creatief project? Dan kan dat nogal duur uitkomen, vooral als u het hele werk laat uitbesteden aan een specialist. Beschikt u over een eigen HP A3 kleuren laserprinter, dan geniet u echter van kwalitatieve en heldere kleuren bij geprinte documenten op kantoor. Met een dergelijk model kunt u zowel A3 als A4 printen en er zijn verschillende printers verkrijgbaar waarmee u zowel kleur als zwart-wit kunt printen. Daarbij bespaart u tot wel 50 of zelfs 90% op uw nieuw aangekochte refurbished printer, of u nu kiest voor een gewone laserprinter of een all-in-one apparaat. Voeg daaraan toe dat u altijd kunt rekenen op een garantie en het plaatje is helemaal compleet. Als u regelmatig scant, dan is een tweedehands all-in-one HP A3 kleurenprinter de beste oplossing. Moet u enkel kunnen printen, dan kiest u beter voor een van de A3 kleuren laserprinters.

Een HP A3 laserprinter kopen bij Refurbished Printer

Bent u al overtuigd van wat Refurbished Printer u kan bieden? Bestel dan snel een refurbished HP laserprinter! Uw A3 laserprinter kunt u eenvoudig online kopen, dus u hoeft er zelfs niet meer voor naar de winkel. Daarbij kunt u zelf kiezen of u uw printer komt afhalen in het magazijn of deze laat leveren en installeren bij u thuis, voor een klein extra prijsje. Heeft u daarnaast nog een oude printer waar u zo snel mogelijk van af wilt? Dan heeft u geluk: Refurbished Printer kan deze helemaal gratis meenemen en op duurzame wijze laten recycleren. Duurzaamheid is vandaag de dag erg belangrijk en Refurbished Printer werkt dan ook graag mee aan het behoud van het milieu. Werkt de printer echter nog, dan kunt u er zelfs nog een marktconforme prijs voor krijgen.

Bestel snel uw nieuwe HP A3 laserprinter!

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432