Kleurenprinters a3 all in one

HomeKleuren laserprintersKleurenprinters a3 all in one

Een A3 laserprinter kleur all-in-one

Werkt u in een bedrijf waar het printen van posters centraal staat? Worden ook vaak presentatiedocupenten en bijvoorbeeld grafieken afgedrukt, die zo duidelijk mogelijk moeten zijn? Een kwalitatieve HP A3 laserprinter kleur all-in-one is de perfecte oplossing, en daarvoor is Refurbished Printer precies waar u moet zijn! Alle printers zijn duurzaam én voordelig, waardoor u nog lang van uw aankoop kunt genieten tegen een meer dan aangename prijs. De refurbished modellen zijn van leasemaatschappijen afkomstig en worden regelmatig onderhouden en gereinigd. Daarbij worden onderdelen die niet meer naar behoren werken waar mogelijk vervangen, zodat u gegarandeerd van kwaliteit kunt genieten. Refurbished Printer is dé specialist op het vlak van refurbished HP printers en het aanbod aan A3 laserprinters kleur all-in-one is dan ook uitgebreid!

Vertrouw op een a3 3-in-1 laserprinter kleur

Drukt uw bedrijf veel posters, grafieken of andere documenten met kleur? Dan is een A3 3-in-1 laserprinter kleur een must-have. Als u op het werk ook documenten moet kunnen scannen en/of kopiëren, dan is het zeker en vast de moeite waard om te kiezen voor een all-in-one laserprinter. Het grote voordeel? De drie functies bevinden zich in slechts één apparaat, waardoor u geen extra toestellen moet aankopen en dus heel wat geld én ruimte bespaart. Daarbovenop bespaart u ook nog eens tot wel 90% in vergelijking met een nieuw model! U kunt bij Refurbished Printer echter ook terecht voor gewone kleuren HP laserprinters voor zowel A3 als A4 documenten, of A4 all-in-one laserprinters. Ten slotte behoren ook zwart wit laserprinters tot het aanbod, die dan weer de ideale oplossing zijn als u nooit gekleurde documenten moet printen.

Koop een all-in-one laserprinter kleur

Heeft u de all-in-one laserprinter kleur gevonden die u nodig heeft? Dan kunt u deze gemakkelijk online bij Refurbished Printer bestellen. U geniet daardoor van een voordelige prijs, kwaliteit én garantie. Alle HP printers worden inclusief BTW geleverd en daarbij kunt u deze door een professional laten leveren en installeren voor een klein extra prijsje. Het is echter ook mogelijk om uw printer zelf op te halen in het Refurbished Printer magazijn. Wilt u ten slotte af van uw oude printer? Dan kan Refurbished Printer deze van u overkopen of, als hij niet meer werkt, op duurzame wijze laten recycleren. Op die manier dragen we samen bij aan het milieu. Ontdek het brede gamma aan all-in-one laserprinters kleur!

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Enkel voor bedrijven B2B)
Voeg +31 (0)6 28725364 toe aan uw contacten en stel uw zakelijke vraag via whatsapp! (Dit nummer wordt niet opgenomen)

Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432