Kleuren laserprinters

HomeKleuren laserprinters

Een laserprinter kleur

Niets zo handig als een laserprinter kleur om heldere, kleurrijke documenten te printen. Een dergelijk apparaat is van essentieel belang als u wilt dat de documenten mooi zijn geprint en erg helder zijn - en daarvoor kunt u bij Refurbished Printer terecht. Laat u overtuigen door de uitstekende kwaliteit die alle HP printers binnen het aanbod bieden, en geniet van prachtige, duidelijke kleuren bij elk document dat u print, zowel op het werk als thuis!

Een HP kleurenprinter van kwaliteit, van Refurbished Printer

Zoekt u een HP printer die gewoon perfect is voor het afdrukken van documenten met kleur? Dan bent u bij Refurbished Printer aan het juiste adres. Als speciaalzaak van refurbished printers zijn wij actief in zowel België als Nederland. Alle printers worden regelmatig onderhouden én gecontroleerd, waarna ze goedgekeurd worden door uw HP specialist. Het gevolg? U kunt altijd zeker zijn van een kwalitatieve kleurenprinter. Het aanbod aan mogelijkheden is erg uitgebreid. Een overzicht:

- Kleurenprinters A4: met een dergelijke printer drukt u A4 documenten met heldere, duidelijke kleuren af. De ideale oplossing als u enkel A4 documenten moet kunnen printen!

- Kleurenprinters A4 all-in-one: de perfecte laserprinter voor op het werk, waarmee u A4 documenten in kleur kunt printen maar ook scannen en kopiëren.

- Kleurenprinters A3: met een dergelijke printer kunt u eenvoudig prachtige A3 formaat posters afdrukken.

- Kleurenprinters A3 all-in-one: Moet u A3 formaat documenten kunnen printen, scannen en kopiëren? Dan zijn deze printers de ideale oplossing!

Een lasterprinter kleur kopen

Bent u op zoek naar een HP laserprinter kleur die alles kan - dan moet u bij Refurbished Printer zijn! Alle modellen zijn helemaal refurbished, met als gevolg dat u veel geld bespaart. Niettemin geniet u van een goede kwaliteit en duurzaamheid dankzij een printer die heldere, duidelijke kleuren drukt. Daarbij zijn de printers regelmatig onderhouden en gecontroleerd, waarbij ze eventuele zelfs van nieuwe onderdelen voorzien worden. Ook gaat het in veel gevallen om printers die van leasemaatschappijen afkomstig zijn en gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Daarbovenop kunt u altijd beroep doen op de herstel service als er iets aan uw printer scheelt én profiteert u van garantie. Ten slotte kunt u uw nieuwe printer laten leveren en professioneel laten installeren, zodat u er nog sneller gebruikt van kunt maken. Heeft u een oude printer waar u snel van af wilt? Dan kan Refurbished Printer deze voor een marktconforme prijs overkopen of op duurzame wijze laten recycleren als hij niet meer werkt. Meer dan genoeg voordelen dus als u een HP printer koopt bij Refurbished Printer. Ontdek het uitgebreide aanbod aan laserprinters kleur, bestel uw favoriete printer en geniet van heldere en prachtige kleuren bij al uw documenten!

Klantvriendelijk

Onwijs goed geholpen door het personeel van refurbished Printer. Na een update van Windows 10 werkte de driver niet meer. Dit was na een paar minuten kosteloos verholpen. Ik bestel binnenkort weer een toner!

Dank! Gr. Hanna.

Hanna, Zevenbergen

Uitmuntend

Compleet verrast door de hoge kwaliteit en service van deze firma. Elders moet je lang wachten of zelf handleidingen doorspitten, maar hier wordt je nog gewoon goed geholpen.

Ballemans, Hoorn

Uitstekend service en klantvriendelijke personeel.

Afgelopen 5 jaar altijd goed geholpen door de medewerkers van Refurbished Printer. Als ik een probleem met de printer heb of een nieuwe tonnerset moet besteld worden of kom ik niet uit met de printer of nieuwe printer nodig heb bel ik altijd Refurbished Printer en wordt al snel geholpen. Top bedrijf is dat! Dank voor de goeie en vooral snelle service.

Zorgmodus. Hengelo

Altijd behulpzaam en meedenkend!

Nog nooit voor niets contact gezocht. Als ik een probleem heb wordt het snel en adequaat opgelost.

Anke, Tiel

Zeer snelle, vriendelijke, behulpzame service ontvangen!

Ik had maar een klein probleempje met mijn printer. Op mijn mail kreeg ik na 17 minuten al een goed antwoord! Mijn probleem kon ik niet direct zelf verhelpen. Opnieuw een hulpverzoek per mail verzonden. Ik kreeg direct een telefoontje met de juiste instructie. Opgelost! erg bedankt voor de fijne service. Hou ik van!

René van Gisteren, Leuth

Wilt u meer weten over onze printers?

color
https://refurbishedprinter.be/wp-content/themes/maple/
https://refurbishedprinter.be/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/data/sites/web/hp-printereu/subsites/hp-printer.be/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off

Open chat
Hulp nodig?
(Dit nummer wordt NIET opgenomen - Enkel voor bedrijven B2B)
stel uw zakelijke vraag via whatsapp!
Voor technische ondersteuning graag bellen naar 088-0016432